Ημερίδα με θέμα επιχειρηματική Δραστηριότητα σε περιόδους κρίσης και ο ρόλος της Ανώτατης Εκπαίδευσης"

Ημερίδα  με θέμα "Η επιχειρηματική Δραστηριότητα σε περιόδους κρίσης και ο ρόλος της Ανώτατης Εκπαίδευσης"

Στην αίθουσα   εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη  21.4.2010 η 2η ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΤΕΙ Πειραιά στα πλαίσια των Master Class Series με θέμα :

«Η επιχειρηματική Δραστηριότητα σε περιόδους κρίσης και ο ρόλος της Ανώτατης Εκπαίδευσης»
 
Στην ημερίδα συμμετείχαν ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όπως οι κ.κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων  Ελλάδος και Διευθυντής Επικοινωνίας της Unilever Hellas, Ν. Καραγεωργίου  Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων  και Πρόεδρος της 3 Αλφα, ο Ι. Ξηρογιαννόπουλος Εμπορικός Διευθυντής της Sunlight,η κα Τζελίνα Κουκουμέλη, Marketing Manager της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, o κ. Α. Αντωνίου, Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Πειραιά και Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ιδρύματος με ειδικό αγορητή τον κ. Γ. Κασιμάτη, Πρόεδρο του ΕΒΕΠ, συντονιστής του panel ήταν ο κ. Σπ. Τρύφωνας, Καθηγητής του Προγράμματος και Διευθυντής Πωλήσεων Key Accounts   της Nestle Hellas.


 


Από αριστερά η κα Κουκουμέλη, Marketing Manager τηε Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο κ.Γρ. Αντωνιάδης  Πρόεδρος του ΣΔΕ, ο Dr. Σπ. Τρύφωνας  Συντονιστής, ο Dr. A. Αντωνίου  Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Πειραιά, ο κ. Καραγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΣΒΕΠ και ο κ. Ι. Ξηρογιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Sunlight